Familie Planckaert hakt met pijn in het hart drastische knoop door: "We kunnen het niet meer aan"

door: COS
Château Planckaert, Planckaerts
Afbeelding bron: Eén

De familie Planckaert heeft een drastische knoop doorgehakt. Hun verschillende projecten vallen niet meer te combineren.

De beslissing is nu gevallen bij Eddy Planckaert en zijn familie. "Het was natuurlijk een moeilijke beslissing, maar de chambre d'hôtes gaan naar de verkoop gaan", vertelde Francesco Planckaert woensdag in 'De Cooke & Verhulst Show'.

Naast de chambre d'hôtes hebben ze ook de chalets, maar die blijven wel bestaan. "Het is met pijn in het hart, want het is een zaak waar we hard aan gewerkt hebben. Maar we zijn met één familie en het is te veel, we kunnen het niet meer aan."

De verbouwingen in Frankrijk nemen natuurlijk veel tijd in beslag. "Het kasteel in Frankrijk is nog een paar jaar werk, maar daar zijn gesprekken geweest om deze zomer eventueel al met de glampingtenten te starten", verklapte Francesco.

De chambre d'hôtes gaan niet per direct in verkoop. "We gaan eerst onze klanten nog met liefde ontvangen en soigneren en dan gaan we overgaan naar de verkoop", aldus Francesco Planckaert.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!