Thuis Ex-vrouw van ‘Thuis’-acteur Mathias Vergels openhartig over scheiding: “Was vaak alleen”
Ex-vrouw van ‘Thuis’-acteur Mathias Vergels openhartig over scheiding: “Was vaak alleen”
Foto: VRT/Thuis

‘Thuis’-acteur Mathias Vergels was nog maar een paar jaar getrouwd met Julie Houtman toen hij besloot om er een punt achter te zetten. Ze hebben samen een zoontje.

‘Thuis’-acteur Mathias Vergels is geen getrouwd man meer. Net voor de coronaperiode nam hij een drastische beslissing en zette hij een punt achter zijn huwelijk met Julie Houtman. Ze hebben wel co-ouderschap over hun zoontje Emile.

“Het is allemaal vooral heel erg intenst geweest. Het was net het begin van de coronaperiode, die heb ik nauwelijks bewust meegemaakt. Als je amper een paar jaar getrouwd ben en nog niet zo lang een kind hebt, verwacht je niet dat alles ineens stopt”, vertelt Julie in Dag Allemaal.

Ondertussen komen Julie en Mathias gelukkig goed overeen en hebben ze de praktische regeling over hun zoontje Emile goed kunnen regelen. Maar Julie ondervond dat ze tijdens hun relatie er toch vaak alleen voor stond gedurende de opvoeding van hun zoontje, zo blijkt.

“Mathias had sowieso al veel onregelmatige uren, zodat ik vaak alleen was met Emile. Al moest Mathias ook weleens in zijn eentje voor Emile zorgen. Na de breuk had ik wel het gevoel dat ik er niet alleen voor stond.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.