Enorme domper voor Cath Luyten met zoontje Jools: "Het is een drama"
COS
Enorme domper voor Cath Luyten met zoontje Jools: "Het is een drama"
Foto: Photonews

Cath Luyten maakte afgelopen zomer bekend dat ze gaat trouwen. Haar partner Eshref Reybrouck vroeg de presentatrice ten huwelijk.

Cath Luyten en Eshref Reybrouck zijn al op een heel mooie manier met elkaar verbonden. In mei 2021 beviel de presentatrice namelijk van haar tweede kindje, het eerste met Eshref: zoontje Jools.

Het mooiste om te zien? De band tussen Jools en grote broer Bill (Caths zoon met Frank Raes, red.). "De mooiste schaterlachjes van die peuter zijn er als broer er is", zegt Cath in 'De Wonderjaren' aan Siska Schoeters. Minder mooi is het 's nachts.

"'s Nachts is een drama. Hij is twintig maanden en hij slaapt nog steeds niet door", vertelt de presentatrice. "Tot een maand of vijf geleden was het dat hij 's nachts nog honger kreeg en een fles vroeg. Maar nu sinds kort, vanaf een uur of 1, begint hij te dromen, te bewegen, te roepen."

"Als je hem dan gaat troosten en je gaat terug weg, dan krijst hij alles bij elkaar. Dus we maken de fout, denk ik, van hem af en toe nog mee in bed te pakken. In het begin was hij dan wel rustig, maar ook daar doet hij nu eigenlijk gewoon voort."

Meer nieuws

Meer nieuws

.