Eén 'switcht' Adriaan Van den Hoof met Fien Germijns: 'Switch'-fans verontwaardigd
COS
Eén 'switcht' Adriaan Van den Hoof met Fien Germijns: 'Switch'-fans verontwaardigd
Foto: VRT

In 2016 kondigde Eén een nieuwe dagelijkse (zomer)quiz aan: 'Switch'. Die werd intussen zes seizoen lang gepresenteerd door Adriaan Van den Hoof.

Voor het zevende seizoen introduceert Eén een nieuwe quizmaster. Adriaan Van den Hoof geeft de fakkel door aan Fien Germijns. Zij is vooral bekend als Studio Brussel-presentatrice, maar zien we nu ook in de quiz 'De dag van vandaag' met Bart Cannaerts.

"Na 7 seizoenen 'Switch' ben ik klaar voor nieuwe uitdagingen die op mijn pad komen. Ik wens Fien veel succes met 'Switch'", zegt Adriaan. "Ik ben ook blij dat de VRT de captatie van mijn lopende theatervoorstelling ''t Zal schoon zijn als het af is' zal uitzenden."

Bij heel wat kijkers van 'Switch' klinkt er teleurstelling. "Waarom Adriaan niet meer? 'Switch' en Adriaan horen samen. Is hij niet fris en jong genoeg meer?", vraagt iemand zich af. "Waarom? Adriaan was geweldig", vindt iemand. "Bon. Reken maar dat ik niet meer zal kijken."

"Het is niet waar, hè. Niemand kan Adriaan evenaren. Die spontaniteit, zijn grappen. Weer een programma dat ik aan mij voorbij laat gaan omdat jullie zo nodig moeten 'switchen'", laat een voormalige kijker weten. "Jammer dat Adriaan het niet meer doet, maar succes aan Fien", klinkt het wel bij veel mensen.

https://www.instagram.com/p/CdpYpCyMaOJ/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.