Eén komt met gigantische verrassing: 'Maak kennis met de nieuwe 'Dertigers''
COS
Eén komt met gigantische verrassing: 'Maak kennis met de nieuwe 'Dertigers''
Foto: Eén

Dit jaar moesten we met het vierde seizoen van 'Dertigers' afscheid nemen van Pieter, Saartje, Nora, Bart, Tinne, Alex en Elias. De populaire Eén-reeks kwam tot een einde.

De eerste dertigers werden veertig en dus kwam er een einde aan 'Dertigers'. Eén komt nu met een gigantische verrassing, want 'Dertigers' keert terug mét een volledig nieuwe vriendengroep, op een nieuwe locatie.

Jonge dertigers Laura, Nele, Jonas, Ruben en Sami leerden elkaar kennen op de Chiro. Eerst als lid, nadien stonden ze samen in de leiding. Al die zondagnamiddagen, kampen, nachtspelen, droppings en mosselfeesten creëerden een bijzonder sterke band.

Naast hun Chiro-verleden delen de mannen van de groep nog een passie: fietsen. Elke zondag - kater of geen kater - verzamelen ze. Het verhaal zal zich afspelen in de Groene Gordel rond Brussel. De opnames zullen midden mei van start gaan.

De hoofdrollen worden vertolkt door Gilles Van Hecke, Emma Moortgat, Malik Mohammed, Sofie Joan Wouters, Issam Dakka, Roman Van Houtven en Idalie Samad. Opvallend: Idalie zat ook al in de eerste 'Dertigers'-reeks als Kimberly, de biologische mama van Renée.

Meer nieuws

Meer nieuws

.