Eén-kijkers uiten frustraties over 'F.C. De Kampioenen': "Schandalig is het!"
COS
Eén-kijkers uiten frustraties over 'F.C. De Kampioenen': "Schandalig is het!"
Foto: VRT

De zomervakantie is begonnen. Op de verschillende tv-zenders betekent dat ook weinig nieuwe programma's en veel herhalingen.

Hét programma van de herhalingen is natuurlijk 'F.C. De Kampioenen'. Op Eén zenden ze dat deze zomer opnieuw uit. Ondanks dat het programma al talloze keren werd heruitgezonden, blijft het een kijkcijferhit op Eén, met op 1 juli tot 755.000 kijkers.

Wij vroegen onze lezers of ze naar de 'F.C. De Kampioenen'-herhalingen kijken. "Ja, en blijf het heel tof vinden", klinkt het bij het ene kamp. Toch overheerst een negatief antwoord. "Genoeg is genoeg", lezen we. "Nee bedankt, ik krijg er na al die herhalingen de kriebels van."

"Absoluut niet. Eén of twee keer een herhaling is nog oké. Na 100 keer is het beschamend voor ons belastinggeld. Maar ja, dat gaat naar die astronomisch afgesloten BV-contracten", klinkt het nog. En: "Elke zomer hetzelfde. En wij maar betalen voor die herhalingen. Schandalig is het."

"Iedere zomer hetzelfde liedje. Is er werkelijk niets anders? Ben het beu!", laat nog iemand weten. "Schandalig. En dat is elke zomer hetzelfde. De programma's op de VRT zijn gewoonweg triestig, niks interessants meer", vindt een lezer. "Kunnen ze niets nieuws meer tonen?"

Meer nieuws

Meer nieuws

.