Een grote dag voor Devon Planckaert: "Eerste keer"
LHX
Een grote dag voor Devon Planckaert: "Eerste keer"
Foto: Instagram @planckaert_francesco

Devon Planckaert, de oudste zoon van Francesco Planckaert, heeft net als zijn neef Mageno Timmerman sportieve ambities. Een knieblessure gooide echter roet in het eten.

Afgelopen herfst werd Devon Planckaert geopereerd aan zijn knie. De ingreep werd gevolgd door een lange periode van revalidatie, maar eindelijk kan hij weer beginnen sporten.

"Onze maat heeft groen licht gekregen: hij mag weer lopen na zijn knieblessure", kondigt Francesco Planckaert aan in zijn Instagramverhaal. Hij en Devon voegen meteen de daad bij het woord: "We gaan vandaag voor de eerste keer lopen."

Dat doen ze in Deinze, bij Magali's ouders. Devon kan haast niet wachten. "Ik zie het echt zitten. Het is twee jaar geleden dat ik gelopen heb", klinkt het bij hem. Hij heeft bovendien speciale schoenen gekocht, met extra zachte zolen.

"We gaan op het gemak lopen, hé", zegt Francesco. Francesco zou echter Francesco niet zijn, als hij geen grapje zou uithalen. Na het aftellen schiet hij er als een speer vandoor. "Rustig, rustig, rustig", roept Devon hem achterna.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.