Château Planckaert Eddy Planckaert vertedert iedereen met deze geweldige beelden
COS
Eddy Planckaert vertedert iedereen met deze geweldige beelden
Foto: Eén

De drie glamping-weekends van de familie Planckaert zijn achter de rug. Het was zo'n succes dat Eddy Planckaert en co er volgend jaar een vervolg aan breien.

De familie Planckaert bracht de hele zomervakantie door in Frankrijk met z'n allen. Na het overlijden van mémé Clara is voor de Planckaerts nogmaals duidelijk geworden hoe belangrijk het is veel tijd door te brengen met je dierbaren.

"Samen op pad, samen dansen, samen gelukkig zijn met de jongste van de bende. Man, hoe mooi kan 'graag zien' zijn", schrijft Eddy Planckaert bij een reeks foto's op Instagram met Elara, zijn jongste kleindochter.

Eddy vertedert iedereen met de wondermooie beelden. "Prachtig!", vindt Ann Van Elsen. "Zalig genieten met je kleindochter! Wat moet een mens meer hebben." En: "Geluk zit in liefde geven en krijgen! Prachtige foto's."

"Opa met de jongste telg. Hoe schoon is dat!", zegt nog iemand. "Het mooiste wat je in je leven kan krijgen, is je kleinkind, Eddy", lezen we verder. "Dat zijn dingen die een kind nooit vergeet. Mooi!" En: "Fantastisch!"

https://www.instagram.com/p/Chp_gIjs85K/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.