Eddy Planckaert streng voor kleinzoon Devon: “Als dat besef er niet is kan hij beter stoppen"
PMN
Eddy Planckaert streng voor kleinzoon Devon: “Als dat besef er niet is kan hij beter stoppen"
Foto: Photonews

Eddy Planckaert weet wat het is om aan de top te staan in het wielrennen. En er lijkt misschien wel een opvolger klaar te staan.

Op 20 september is er de eerste klimaatmars van het nieuwe schooljaar. Opvallend is dat Kyra Gantois daar ook zal zijn. "Ik heb (Youth For Climate( opgericht, samen met Anuna De Wever: dat alleen is reden genoeg om er zeker wél te zijn. Ik ga zelfs op de eerste rij lopen. Maar allicht niet hand in hand met Anuna", lacht Kyra in Het Laatste Nieuws.

Het mag ook duidelijk zijn dat Anua best wel heel boos is op haar. "Gisteren hebben we even gebeld. Ging niet anders, er moesten nog wat praktische zaken geregeld worden. En uiteraard is dan mijn bericht op Twitter ook ter sprake gekomen. Ze noemde me 'belachelijk'. Ach, ik versta dat wel: Anuna is boos."

"Ik heb haar meteen na ons telefoontje een bericht gestuurd: 'Heel jammer dat het zo gelopen is, kunnen we dit niet als volwassenen afhandelen? Ik wens je in ieder geval veel succes in de toekomst. Maar ze heeft daar niet meer op gereageerd."

Meer nieuws

Meer nieuws

.