Château Planckaert Eddy Planckaert overspoeld met reacties bij foto met Christa: Iedereen is hetzelfde opgevallen
COS
Eddy Planckaert overspoeld met reacties bij foto met Christa: Iedereen is hetzelfde opgevallen
Foto: VRT

Vanaf zondag 30 oktober keert de geliefde familie Planckaert terug op Eén. De familie neemt de kijkers in nieuwe afleveringen van Château Planckaert opnieuw mee naar Frankrijk.

Eddy Planckaert en Christa Planckaert waren amper 14 toen ze een koppel werden. Na zeven jaar verkering gaven ze elkaar in 1980 het jawoord. Eddy en Christa vierden dit jaar al hun 42ste huwelijksverjaardag.

Dat Eddy en Christa elkaar nog altijd doodgraag zien, bewijst Eddy met een leuke foto op Instagram. "Als wij maar samen zijn, altijd feest", schrijft Eddy bij een foto met zijn echtgenote.

Het koppel wordt overspoeld met reacties. "Prachtige foto en groot gelijk, genieten van alle kleine dingen in het leven. Niets mooiers dan samen zijn en alle dagen genieten van de liefde voor elkaar."

"Ik word daar zo blij van", klinkt het nog. "Pracht van een koppel", vindt iemand. Er is veel fans ook wat opgevallen "Jullie zien er stralend uit!", lezen we. "Wat zien jullie er allebei goed uit, Eddy en Christa" en "Een stralend koppel", wordt er nog gereageerd.

https://www.instagram.com/p/CkLv4OUt48e/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.