Château Planckaert Eddy Planckaert over lastige beslissing: "We voelden ons er alsmaar slechter bij"
COS
Eddy Planckaert over lastige beslissing: "We voelden ons er alsmaar slechter bij"
Foto: Eén

Francesco Planckaert deed woensdag een verrassende aankondiging in 'De Cooke & Verhulst Show'. De familie Planckaert gaat de chambre d'hôtes verkopen.

Francesco Planckaert vertelde dat de familie die beslissing met pijn in het hart heeft moeten nemen, maar het ging niet meer. Door de verbouwingen aan het kasteel in Frankrijk konden werd het te veel. "We kunnen het niet meer aan", klonk het.

Het is niet zo dat er echte klachten waren van de gasten, maar ze maakten wel opmerkingen. Mensen boekten immers een verblijf bij de familie Planckaert, vaak om ze van dichtbij te zien. Maar vaak zat (een groot deel van) de familie in Frankrijk.

"Onze gasten, die we hoog inschatten, kregen niet meer wat ze verlangden. Dat zagen we zelf in", zegt Eddy Planckaert in HLN. "We hebben lang de twee toch proberen te combineren, maar moeten eerlijk toegeven dat het niet lukt."

In tegenstelling tot wat ze zelf zingen in hun nummer, hadden Eddy en co het gevoel dat ze niet meer goed bezig waren. "En we voelden ons daar alsmaar slechter bij. Door deze knoop door te hakken, hopen we die wrevel op te lossen", aldus Eddy Planckaert.

Meer nieuws

Meer nieuws

.