Château Planckaert Eddy Planckaert oogst lof van 'Château Planckaert'-kijkers: "Tranen in de ogen"
COS
Eddy Planckaert oogst lof van 'Château Planckaert'-kijkers: "Tranen in de ogen"
Foto: Eén

De wielerdroom van Devon Planckaert staat opnieuw op pauze. Na zijn knieblessure kwam hij dit voorjaar op stage in Spanje ten val en liep hij een armblessure op.

In 'Château Planckaert' zagen we zondag hoe Devon Planckaert moest toekijken terwijl zijn familie aan het golven was. Eddy Planckaert ziet meteen dat er iets aan de hand is en gaat meteen polshoogte nemen bij zijn kleinzoon.

"Je moet er niet mee inzitten, jongen. Geloof mij, dat komt allemaal goed", steekt Eddy zijn kleinzoon een hart onder de riem. "Je moet je moraal niet verliezen, want je zit hier met een bende die je steunt."

"We weten dat je goed kunt rijden en dat je het graag zal doen." Eddy probeert de sfeer wat te verlichten en dat lukt. "Dat komt allemaal goed. Je gaat nog veel mooie dingen doen in je leven", benadrukt hij aan Devon.

Tranen in de ogen

Het gesprek tussen Devon en Eddy heeft heel wat kijkers geraakt. "Dat pakte me echt. Die jongen had op dat moment iemand nodig die hem steun gaf. Echt mooi om te zien dat Eddy dat meteen doorhad."

"Mooi hoe hij Devon steun gaf, dat kon hij wel even gebruiken", zegt nog iemand. "Hoe Eddy zijn kleinzoon Devon opmonterde, zo oprecht mooi." En: "Ik had tranen in de ogen bij het gesprek tussen Devon en Eddy. Zo mooi."

Meer nieuws

Meer nieuws

.