Eddy Planckaert niet zo blij met vraag die hij krijgt: “Hebben dat geld niet nodig”
PMN
Eddy Planckaert niet zo blij met vraag die hij krijgt: “Hebben dat geld niet nodig”
Foto: Photonews

Zondagavond keren De Planckaerts weer terug op televisie. De hele familie zet zijn schouders onder een nieuw project. Ze gaan een kasteel in Frankrijk renoveren.

Dit keer zal het uitgezonden worden op Eén. Eddy Planckaert had toch zo zijn bedenkingen toen de vraag gesteld. “Ik stond er niet voor te springen”, zegt hij in Het Laatste Nieuws.

“Destijds hadden we het geld van VTM nodig om een nieuwe start te maken in het leven, dit keer niet. Reclame voor de chambre d’ hôtes hoeft ook niet. En dan was er nog de bezorgdheid over de kleinkinderen: hoe zouden zij op die camera’s reageren?”

“Maar het unanieme oordeel op het einde was dat we het moesten doen. Ze vragen ons elk jaar, maar misschien was nu de ideale moment om het nog eens te doen. Met de renovatie van het kasteel kunnen we weer een mooi verhaal vertellen, een krachtige boodschap overbrengen.”

“Wat die boodschap is? Dat een hechte familie alleen maar voordelen heeft. En dat je veel, zoniet alles, kunt bereiken met liefde en eendracht. Ruziemaken is het domste dat je kan doen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.