Château Planckaert Eddy Planckaert lokt opmerkelijke reacties uit: "Jullie verdienen het!"
COS
Eddy Planckaert lokt opmerkelijke reacties uit: "Jullie verdienen het!"
Foto: Eén

Eddy Planckaert en zijn gezin werken hard verder aan hun kasteel in Frankrijk. Het derde seizoen van 'Château Planckaert' wordt momenteel ook ingeblikt.

Eddy Planckaert en zijn gezin zagen de werken aan het kasteel enorm veel vertraging oplopen tijdens de coronapandemie. In april moest Junior onder het mes na een motorongeval. Ten slotte zagen Eddy en co hun geliefde dorpen in de Ardennen lijden onder de wateroverlast.

Het geluk lijkt de familie nu echter toe te lachen. "Een weetje: als een regenboog eindigt of bent op uw eigen grond, dan brengt dat opperste geluk in je leven", schrijft Eddy bij een reeks foto's op Instagram.

"Het is jullie zo gegund", klinkt het in de reacties. "Ik wens het je toe. Jij verdient dat", reageert iemand anders. "Ik wens het jullie van harte toe", lezen we nog. "Jullie verdienen dat."

Al merken velen ook op: "Heb jij dat al niet?" En: "Je hebt al veel geluk, hè Eddy, met zo'n warme familie", klinkt het. "Ik hoop en wens dat het jullie heel veel geluk brengt, maar je hebt al veel geluk met jouw mooie familie."

https://www.instagram.com/p/CSKGlGeMTbd/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.