Eddy Planckaert laat van zich horen na droevig nieuws over mémé Clara
COS
Eddy Planckaert laat van zich horen na droevig nieuws over mémé Clara
Foto: VRT

De familie Planckaert deed ons een week geleden schrikken. De 'Château Planckaert'-sterren moesten verstek laten gaan voor een evenement omwille van "familiale omstandigheden".

De familie Planckaert kon door familiale omstandigheden op zaterdag 7 mei niet aanwezig zijn op de lancering van de Planckaert-e-bike. Fans maakten zich grote zorgen. Er werd gevreesd dat er iets aan de hand was met mémé Clara en dat bleek ook het geval.

Met een bericht op Instagram Stories bevestigden Stephanie Planckaert en haar familie dat mémé Clara de zorg en aanwezigheid van de familie de afgelopen dagen nodig had. "We hebben dan ook heel consequent alles even on hold gezet om er voor elkaar te zijn", schreef Stephanie.

"Er is hoop, en die hoop is vandaag genoeg. Hoe het morgen zal zijn weten we niet, maar we hopen zó dat er dan nog meer hoop zal zijn", klonk het bij Stephanie. Nu heeft ook Eddy Planckaert van zich laten horen via sociale media.

"In deze afwachtende dagen helpt ook de opkomende zon voor hoop, en geeft een gevoel van energie", schrijft Eddy op Instagram bij een reeks foto's. Het lijkt erop dat mémé Clara (96) nog niet aan de beterhand is. We wensen de familie, samen met een heleboel fans, heel veel sterkte toe.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

https://www.instagram.com/p/CdciczOsQJX/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.