Eddy Planckaert krijgt het erg moeilijk: "Een van zwaarste dingen die ik meegemaakt heb"
COS

In 2005 stond de wereld van de familie Planckaert even op z'n kop. Stephanie Planckaert beviel vijf weken te vroeg van dochter Iluna Timmerman.

Wat een prachtig moment zou moeten zijn, veranderde al snel in de hel voor Stephanie Planckaert, Christopher Timmerman en hun familie. Dokters zagen immers dat het niet goed ging met Iluna Timmerman.

De dokter zei dat Iluna 50 procent kans had om te overleven. Wanneer de familie terugblikt op de geboorte van Iluna in 'Onverwacht' krijgen we een erg emotionele kant van de 'Château Planckaert'-sterren te zien. Ook pater familias Eddy Planckaert heeft het moeilijk.

De familie moest van achter het glas naar Iluna kijken. Stephanie en Christopher mochten bij hun dochter. "Stephanie stond daar met een pamper, Christopher met een schort. Dat waren twee kindjes die naar dat kindje stonden te kijken."

"Dat is voor mij een van de zwaarste dingen die ik meegemaakt heb. Oké, dat was onder controle, maar dat beeld van die twee kindjes die bij hun kind staan. Ik dacht: gaat dat nog slecht aflopen?", aldus Eddy.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.