Eddy Planckaert is het niet eens met zijn kinderen: “Kan al eens voor spanningen zorgen”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews

Volgende week zondag komen de Planckaerts weer op televisie. Op één is te zien hoe ze een vervallen kasteel omtoveren tot een chambre d’hôte in la douce France.

Het zijn momenteel hectische weken voor de familie Planckaert. Bovendien zitten Eddy Planckaert en zijn kinderen blijkbaar op een andere golflengte.

“We zitten nu in de moeilijkste periode, want het is echt enorm druk. We baten ook nog onze vierkantshoeve uit, de B&B en het chaletpark. En dan is er nog het bouwbedrijf dat Christopher beheert. Hij werkt aan acht huizen die opgeleverd moeten worden”, legt Eddy uit in TV-Story.

“Momenteel is het een complexe puzzel en dat kan al eens voor spanningen zorgen. Ik vind bijvoorbeeld dat we hier vaker moeten zijn om verder te werken. Maar de kinderen beschouwen het bouwbedrijf en de horecazaken in België als hun kindjes.” 

"Ik vind net dat we dat moeten afbouwen. Het is toch mooier voor hen om hier bij hun gezin te zijn in plaats van ergens in België in het beton te zitten ploeteren? Dat zijn de discussies die nu aan de gang zijn.”