Château Planckaert Eddy Planckaert erg somber: "Droom stilaan definitief aan het opbergen"
COS

Eddy Planckaert en zijn familie zien we elke zondag in 'Château Planckaert' op Eén. De opnames vonden zowel in de Ardennen als in Frankrijk plaats.

Eddy Planckaert maakte er nooit een geheim van dat het zijn droom was om met de hele familie naar Frankrijk te verhuizen. Stilaan werd echter duidelijk dat niet iedereen dat idee even hard toejuicht. 

"Ik ben de droom om met de hele familie samen te leven in Frankrijk stilaan definitief aan het opbergen. Dat zal niet meer lukken", vertelt Eddy nu in Primo. "Ik heb me er intussen een beetje bij neergelegd dat die oorspronkelijke droom niet zal uitkomen."

"We zullen er wel het kasteel runnen en daar heel veel samen zijn, maar de kinderen en kleinkinderen zullen hun tijd wellicht fiftyfifty verdelen tussen de Ardennen en Lurcy-Lévis."

Christa en Eddy zullen naarmate de tijd wel voornamelijk in Frankrijk verblijven. De kinderen en kleinkinderen hebben natuurlijk een leven in België. "Je moet dat een beetje loslaten zeker? Zij ons en wij hen. Nee, het is geen makkelijke periode."

Meer nieuws

Meer nieuws

.