Château Planckaert Eddy Planckaert doet verrassend plan voor de zomer uit de doeken: "We willen hen die kans aanbieden"
COS
Eddy Planckaert doet verrassend plan voor de zomer uit de doeken: "We willen hen die kans aanbieden"
Foto: Eén

Deze week deelde de familie Planckaert verrassend nieuws. Eddy Planckaert en co hebben beslist hun chambre d'hôtes te verkopen.

Met de verbouwingen in Frankrijk die nog enkele jaren zullen duren, heeft de familie Planckaert gemerkt dat het allemaal wat te veel is. Ze kunnen de verwachtingen van de gasten van de chambre d'hôtes niet meer inlossen en gaan ze dus van de hand doen.

Stilzitten zullen de Planckaerts zeker niet doen. De verbouwingen gaan verder in Frankrijk, maar ze zijn er deze zomer ook wat van plan. "We willen eind juni al een glampingterrein openen op ons domein in Frankrijk", zegt Eddy Planckaert bij HLN.

De Planckaerts hebben gevoeld dat er nu al een grote vraag is naar het domein. "Velen die ons op tv aan het werk zagen, willen ook eens ter plaatse komen kijken. We willen die kans aanbieden en mikken op zo’n 200 gasten", legt Eddy uit.

Binnenkort gaat de agenda open en kunnen mensen een verblijf boeken. Er zal niet alleen een plek om te kamperen aangeboden worden. "We gaan ook activiteiten organiseren en Breughelfeestjes met een half kalf of varken aan het spit", aldus Eddy Planckaert.

Meer nieuws

Meer nieuws

.