Eddy Planckaert doet opvallende uitspraak: "Of we ermee gaan stoppen?"
COS
Eddy Planckaert doet opvallende uitspraak: "Of we ermee gaan stoppen?"
Foto: Eén

In 'Château Planckaert' werd er gesproken over de toekomst van de chambre d'hôtes. De familie Planckaert moet een moeilijke knoop doorhakken.

Nu de familie Planckaert in Frankrijk vertoeft voor de verbouwingen van hun kasteel, kunnen ze de chambre d'hôtes zelf niet openhouden. De grootste zorg is nu dat de bekende familie niet kan voldoen aan de verwachtingen van hun gasten: dat ze de familie kunnen ontmoeten.

Volgens Christa Planckaert is de beste optie: verkopen. Dat denkt ook Francesco Planckaert. Junior Planckaert maakt zich toch zorgen. Volgens pater familias Eddy Planckaert is er nog geen duidelijk antwoord over al dan niet stoppen. "Maar stoppen is niet het juiste woord."

Zeven volwassenen

"Mensen die bij ons een verblijf boeken, verwachten ook dat wij aanwezig zijn. En dat kan op dit moment niet omdat we met de ganse familie in Frankrijk verblijven", citeert HLN Eddy bij radiozender Joe.

"We hebben voorlopig nog geen pasklare oplossing gevonden, want we zijn met zeven volwassenen die hierover moeten beslissen. Er liggen een vier- à vijftal opties op tafel voor de toekomst en binnenkort zal er duidelijkheid volgen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.