Eddy Planckaert doet Christa Planckaert schrikken met uitspraak: "Dat had ik niet verwacht"

door: COS
Eddy en Christa Planckaert
Afbeelding bron: Eén

In 'Junior op zoek naar de liefde' stond dinsdag veel in het teken van eigenschappen. Zo leerde Junior Planckaert zijn acht dames weer een beetje beter kennen.

In 'Stephanie zoekt mee' op VRT NU gaat Stephanie Planckaert langs bij haar familieleden met de vraag welke positieve eigenschappen zij bij hun partner zien. Ook Eddy Planckaert doet zijn zegje over echtgenote Christa Planckaert.

"Christa is enorm zorgzaam. Nog erger dan zorgzaam. Dat is moeder Teresa. Niet alleen zorgzaam als 'ik doe de deur dicht als het kou is'. Nee nee. Veel dieper", benadrukt Eddy. Een tweede eigenschap is dat Christa heel verdraagzaam is.

"Ze is iemand die zeer verdraagzaam is, die vergevingsgezind is. Met een kalf zoals ik leven, dat is ook niet eenvoudig", merkt Eddy op. Haar derde eigenschap? Intelligentie. "De drie eigenschappen zijn: zorgzaam, vergevingsgezind en intelligent voor mij."

"Intelligent had ik niet verwacht", reageert Christa. "Je bent een intelligente madam. Het is de waarheid", bevestigt Eddy nogmaals. "Ik ben blij dat een keer te horen. Echt waar", klinkt het bij Christa. "Als je nog eens zo'n sessie relatietherapie wil boeken...", besluit Stephanie voldaan.