'Down The Road'-fans hebben allemaal dezelfde boodschap voor Dieter Coppens
COS
'Down The Road'-fans hebben allemaal dezelfde boodschap voor Dieter Coppens
Foto: VRT

In het gloednieuwe seizoen van 'Down The Road' gaan Dieter Coppens en begeleidster Saar op pad met zes nieuwe vrienden: Simon, Ellen, Bob, Isa, Ruben en Anne-Sophie. Dit keer gaat de reis naar het wondermooie Thailand.

Het vijfde seizoen van 'Down The Road' gaat op maandag 29 augustus van start op Eén. Wij vroegen jullie wat het programma het kijken waard maakt. Het is duidelijk dat er weer héél veel mensen zullen kijken. Iedereen is het erover eens dat 'Down The Road' een "topprogramma" is. 

"De eerlijkheid van de deelnemers en hoe Dieter met hen omgaat. Je moet het maar doen. Fantastisch programma. Wil er niks van missen", klinkt het op Facebook. "De liefde en vriendschap tussen de groep jongeren en Dieter is zo puur en oprecht. Een programma om naar uit te kijken."

"Dieter en Saar zijn toppers en die gasten zijn zo tof en enthousiast. Een hartverwarmend programma", vindt nog een fan. "Het is een topprogramma met een geweldige presentator. Dieter kan zeer goed omgaan met mensen met een beperking, is niet aan iedereen gegeven. Top!"

Iedereen steekt z'n loftrompet op voor Dieter Coppens. "Zo fijn om te zien hoe zorgzaam en lief ze voor mekaar zijn. En Dieter is een topkerel", klinkt het. "De sympathieke Dieter alleen al is het kijken waard", merkt een fan van het programma op. "Ik vind Dieter zo'n oprechte en lieve persoon."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.