Dit zagen we niet aankomen: 'Familie Planckaert heeft plots verrassend nieuws'
COS
Dit zagen we niet aankomen: 'Familie Planckaert heeft plots verrassend nieuws'
Foto: VRT

De familie Planckaert is in Frankrijk druk bezig met de verbouwingen aan het kasteel. Daarnaast staan er deze zomer nog enkele glampingweekends op de planning.

De afgelopen jaren vertoefden Eddy Planckaert en zijn familie vaak in Frankrijk om er hun kasteel de renoveren. De familie merkte dat het onmogelijk werd om al hun activiteiten in België te blijven combineren met het kasteel. Ze konden hun gasten niet meer bieden wat ze verwachtten.

In mei van 2022 maakte Francesco Planckaert in 'De Cooke & Verhulst Show' bekend dat de chambre d'hôtes in Lesterny verkocht zouden worden. Ook de vierkantshoeve in Bure zou verkocht worden. Alleen de vier chalets zouden in het bezit van de Planckaerts blijven.

Toen er het afgelopen jaar aan Eddy en co gevraagd werd naar de verkoop, maakten ze telkens duidelijk dat die nog niet helemaal rond was. Nu lezen we in Dag Allemaal dat de verkoop niet doorgaat. Nadat ze een halfjaar aan het lijntje gehouden werden, besloot de familie de vierkantshoeve te houden.

Vanaf het najaar zullen de Planckaerts in Bure opnieuw gasten ontvangen. De vierkantshoeve zal dan in één keer verhuurd worden aan grote groepen. Eén weekend per maand zal de hoeve als B&B gebruikt worden en zullen de Planckaerts ook zelf aanwezig zijn.

Meer nieuws

Meer nieuws

.