Dieter Coppens staat op zijn strepen na kritiek op 'Down The Road' van William Boeva: "Laat mij heel duidelijk zijn"
COS
Dieter Coppens staat op zijn strepen na kritiek op 'Down The Road' van William Boeva: "Laat mij heel duidelijk zijn"
Foto: VRT

Dieter Coppens presenteerde onlangs zijn vijfde seizoen van 'Down The Road'. Dieter en Saar trokken met hun zes reisgenoten richting Thailand.

Recent uitte komiek William Boeva kritiek op 'Down The Road'. Het programma mag er volgens hem zijn. "Maar de VRT mag zich daar niet achter verstoppen door te beweren dat dat inclusie is", klonk het scherp.

"Dit programma hebben wij nooit gemaakt met het idee: 'Dit is inclusie.' Wij hebben vooral aan beeldvorming gedaan", reageert Dieter nu bij HLN Showbits. "Het is zo dat je als programmamaker de maatschappij probeert te inspireren. Dat je dingen aankaart."

Tegenover William koestert Dieter sowieso geen negatieve gevoelens. Hij begrijpt hem helemaal. "Een inclusievere wereld is gewoon de wereld waar we naartoe moeten", vindt Dieter.

Het is de bedoeling dat William en Dieter samenzitten, maar dat is nog niet gelukt. "Nu lijkt het in de media alsof wij rivalen zijn. Maar laat mij heel duidelijk zijn dat wij eerder bondgenoten zijn dan rivalen", besluit Dieter Coppens.

Meer nieuws

Meer nieuws

.