Dieter Coppens over spraakmakend nieuw programma: "Dit boezemt me wel angst in"
COS
Dieter Coppens over spraakmakend nieuw programma: "Dit boezemt me wel angst in"
Foto: © Dominique De Muynck

Dieter Coppens zien we elke maandag weer in 'Down The Road' op Eén. Binnenkort zal hij ook met een stuk minder kleren te zien zijn op de zender.

Dieter Coppens zal samen met Niels Destadsbader en zes andere bekende mannen uit de kleren gaan voor het goede doel. In 'For one night only' (werktitel, red.) proberen de mannen de taboe rond kankers bij mannen, zoals prostaat- en teelbalkanker, te doorbreken.

Het programma zal eindigen met een eenmalig optreden in het Kursaal van Oostende. "Dit boezemt me wel angst in: ik sta al niet graag op een podium, laat staan dat ik met anderen in een choreografie moet dansen. Als ik uit de toon val, kijkt iedereen naar mij", zegt Dieter in Het Nieuwsblad.

Bovendien gaan de mannen aan het einde volledig naakt. "Daar komt wel wat schroom bij kijken. Ik word al 's nachts wakker van de danspasjes die ik zou vergeten, dat bewijst dat er wel wat van afhangt. Maar die schroom zetten we natuurlijk niet zomaar opzij, want we vragen aandacht voor kanker bij mannen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.