Video Dieter Coppens over nieuw seizoen 'Down The Road': "Meest extreme ooit"
PMN
Dieter Coppens over nieuw seizoen 'Down The Road': "Meest extreme ooit"
Foto: Eén

Er komt een nieuw seizoen van 'Down The Road'. Dieter Coppens lekte al de eerste beelden en die zien er weer veelbelovend uit.

Zaterdagochtend sprak Kim Debrie op Radio 2 met de filmmaker. Stijn Coninx blikte terug op een helse periode die de afgelopen maanden waren. "Tegelijkertijd heb ik ervaren wat duizenden of zelfs miljoenen mensen ervaren. Helaas en tegelijkertijd mag ik van zeer veel geluk spreken. Ik heb een gigantisch snelle én efficiënte interventie gehad in het ziekenhuis. Ik ben na de zware operatie snel hersteld en per uitzondering heb ik ook nog heel veel geluk had dat ik blij dat kleine percentage was waarbij iets dat toch kwaadaardig was toch nog goedaardig afloopt", zegt Coninx.

"Ik ben een zeer blij mens op de eerste plaats. Ik ben ook blij voor mijn vrouw en kinderen. Er is ondertussen weer hoop en er is weer een toekomst en dat is zeer fijn. Dat is natuurlijk veel belangrijker dan de beeldjes die ik vanavond zou kunnen winnen, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen zin in heb vanavond, integendeel."

Meer nieuws

Meer nieuws

.