Dieter Coppens, Niels Destadsbader en co hebben alles in de strijd gegooid: Kijkers willen allemaal hetzelfde kwijt
COS
Dieter Coppens, Niels Destadsbader en co hebben alles in de strijd gegooid: Kijkers willen allemaal hetzelfde kwijt
Foto: VRT

In 'Kom op tegen Kanker, alles in de strijd' vroegen Niels Destadsbader, Dieter Coppens en zes andere bekende mannen aandacht voor mannenkanker. Dat deden ze door een stripact op te voeren.

Niels Destadsbader en Dieter Coppens trommelden zes mannelijke BV's op om mannenkankers bespreekbaar te maken. Samen met Rik Verheye, Guga Baúl, Warre Borgmans, Bart Peeters, Malik Mohammed en Joris Brys studeerden Niels en Dieter de afgelopen weken een stripact in.

Die brachten de acht heren woensdag 26 oktober in het Kursaal Oostende. De uitzinnigheid van het publiek laat zich ook merken bij de kijkers thuis. Op sociale media wordt er alleen maar vol lof gereageerd op het initiatief. "Echt chapeau en respect aan het ganse team! Topprestatie", klinkt het.

"Prachtig, ontroerend, ronduit geweldig", lezen we nog. "Vooral sterk dat deze ferme mannen het onderwerp van mannenkankers bespreekbaar maken en mensen alert maken. Ik heb genoten van de humor maar vooral van de eerlijke en oprechte inzet voor het goede doel. Chapeau aan de mannen, Roy en het ganse team."

Kijkers hebben niets dan respect voor de acht heren die zich letterlijk in hun blootje lieten zetten voor het goede doel. "Bravo! Prachtig initiatief, knap programma, aangrijpend en grappig. Leuke TV mét een boodschap", klinkt het. "Hopelijk een boodschap die veel mannen ter harte zullen nemen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.