Dieter Coppens ligt er wakker van: "Ik heb er heel veel schrik voor"
COS
Dieter Coppens ligt er wakker van: "Ik heb er heel veel schrik voor"
Foto: Photonews

Op 20 oktober start op Eén het programma 'Kom op tegen Kanker, alles in de strijd'. Dieter Coppens, Niels Destadsbader en zes andere bekende mannen vragen daarin aandacht voor mannenkankers.

Niels Destadsbader, Dieter Coppens en hun zes kompanen zullen in de laatste aflevering een stripact opvoeren. Die wordt na wekenlang danspasjes oefenen op 26 oktober opgenomen in Kursaal Oostende. Aan het einde van de act zullen Dieter en co volledig naakt zijn.

Dat naakt zijn, daar lijkt Dieter niet zo van wakker te liggen. Het dansen daarentegen... "Dat is voor mij echt angsten overwinnen en schroom opzijschuiven", zegt hij in De Zondag. "Ik word tegenwoordig elke ochtend wakker om 6 uur en zie heel die choreo in mijn hoofd voorbijflitsen."

Zonder dans- of podiumervaring is het voor Dieter "een beetje sterven van de zenuwen". "Ik heb heel veel schrik voor een black-out op het podium, maar tegelijkertijd is dit zo belangrijk om te doen. Niels en ik hebben geen seconde getwijfeld toen ze ons vroegen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.