Devon Planckaert ziet ontzettend af na operatie
LHX

In 'Château Planckaert' zien we hoe de familie Planckaert, na een zomer hard werken aan hun kasteel in Frankrijk, weer even terug is in België. Voor Devon Planckaert is het geen erg fijne tijd: hij moet onder het mes.

Devon Planckaert, de zoon van Francesco Planckaert, moet worden geopereerd aan zijn knie, zodat hij weer pijnloos kan koersen. Voor de ingreep moet hij onder volledige verdoving.

Alles loopt gelukkig vlot, maar het herstel is geen pretje. Devon heeft ontzettend veel last van pijnlijke krampen. Zijn zus Noa vindt het zo moeilijk om hem te zien lijden dat ze er zelf van begint te wenen. 

Francesco Planckaert is wel optimistisch: "Dat zal een paar dagen zo zijn en dan zal het beteren", zegt hij. "Het zal daarna zoveel beter zijn", troost ook oma Christa Planckaert hem. 

Ondertussen kan Devon zijn pijnlijke ervaring al wat relativeren. "Nooit gedacht mijzelf en papa in een roze haarnet te zien", schrijft hij op Instagram. "Mama die me na al die jaren weer 's nachts moet verzorgen en middagdutjes nodig had. "Dat ik mijn ouders weer moest roepen voor toiletbezoekjes..."

https://www.instagram.com/p/CW1SkIKINc6/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.