Video ‘De Ideale Wereld’ spot met ‘Château Planckaert’: “Rattenvergif voor mémé Clara"
PMN

Het eerste seizoen van ‘Château Planckaert’ was een groot succes. De familie behaalde op Eén bijna 2 miljoen kijkers.

“De dieven zijn langs de achterdeur binnengekomen en hebben heel mijn huis overhoop gehaald. Op zoek naar geld, dat ze niet hebben gevonden”, vertelt Petra. “Ik mag voorlopig niet al te veel aanraken, want het labo moet nog komen om vingerafdrukken op te nemen.” De politie deed wel al een buurtonderzoek. “Er waren al enkele meldingen van inbraken in camionettes, maar nog geen meldingen van inbraken in woningen de laatste dagen. Ik was de eerste, helaas”, doet Petra haar relaas.

De diefstal laat een ongemakkelijk gevoel na bij Petra: “Het is een vies gevoel dat er mensen binnen zijn geweest die hier niet moeten zijn.” Al is er één lichtpuntje: “Gelukkig had ik mijn hond meegenomen en ben ik niet thuisgekomen op het moment dat ze nog bezig waren. Je weet nooit wat er dan gebeurt. Daar ben ik wel dankbaar voor: dat de hond of ikzelf niet gekwetst zijn geraakt.”

Via Facebook roept Petra nu getuigen op om haar iets te laten weten. “Want die mensen moeten gestraft worden. Ik heb zeker hoop dat ze de daders nog zullen vatten ja, want dit soort mensen plegen geen alleenstaand feit. Ik zal blij zijn als het zover is en die mensen gestraft kunnen worden.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.