'De Allerslimste Mens' heeft gevolgen voor relatie Danira Boukhriss en Ward Kerremans
COS
'De Allerslimste Mens' heeft gevolgen voor relatie Danira Boukhriss en Ward Kerremans
Foto: GoPlay

Danira Boukhriss Terkessidis quizte zich afgelopen donderdag naar de titel van 'De Allerslimste Mens ter Wereld'. Ze haalde het tijdens het finalespel van Bart Cannaerts.

Danira Boukhriss Terkessidis mocht de oorkonde van 'De Allerslimste Mens ter Wereld' in ontvangst nemen van een trotse Jennifer Heylen. Die krijgt binnenkort een mooi plekje in haar nieuwe huis, want Danira gaat verhuizen.

In Het Nieuwsblad maakt ze duidelijk dat ze niet gaat samenwonen met vriend Ward Kerremans. "Die verhuisplannen waren er al voor hij in mijn leven kwam", vertelt Danira. "Ik ga terug naar Brussel, waar ik zeven jaar heb gewoond."

Samenwonen is (nog) niet aan de orde, maar Ward vergezelde Danira wel vaak naar de opnames van 'De Allerslimste Mens'. "We hebben allebei heel drukke agenda's, maar als hij niet moest werken, was hij erbij."

"Het was zo dat, op avonden dat we eens samen konden zijn, ik bij 'De Allerslimste Mens' was. Ons dateleven moest daar even voorrang aan geven", aldus Danira. Ward vindt het alvast "tof" dat zijn vriendin het zo goed gedaan heeft.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.