Danira Boukhriss Terkessidis ervaart probleem tijdens zwangerschap
LHX
Danira Boukhriss Terkessidis ervaart probleem tijdens zwangerschap
Foto: Play4

Eind vorige maakte Danira Boukhriss Terkessidis heuglijk nieuws bekend. Ze verwacht haar eerste kindje.

Al een tijdje heeft Danira Boukhriss Terkessidis een relatie met acteur Ward Kerremans. Uit een vorige relatie heeft die een zoon, Younes.

Nu verwachten Danira en Ward samen een kindje. Dat maakte Danira afgelopen zondag bekend op Instagram met een foto van haar bolle buik.

“Voor één keer geen foodbaby… maar wel baby Boukhriss Kerremans die eraan komt”, schreef ze erbij. Het nieuws werd onthaald op massaal veel gelukwensen.

Ze zit nu in de helf van haar zwangerschap en merkt dat de hormonen goed hun werk doen. In de podcast ‘Sandermans zaken’ onthult ze dat ze heel vaak zin heeft in versgeperst fruitsap, kiwi’s en appels, terwijl ze daar voor haar zwangerschap eigenlijk nooit echt zin in had.

Daarnaast ervaart ze ook een vervelendere kant: tegen bepaalde geuren en smaken kan ze niet meer. Mondspoelwater, bijvoorbeeld. “Daar moet ik echt van overgeven”, bekent ze.

Ook tandpasta vindt ze vies. “Als ik mijn tanden poets, moet ik kokhalzen. Of de geur van gel of wasmiddel. Dat zijn voor mij intense geuren en smaken nu.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.