Clément, de zoon van Wendy Van Wanten, schept zelf duidelijkheid over identiteit vader
COS
Clément, de zoon van Wendy Van Wanten, schept zelf duidelijkheid over identiteit vader
Foto: Eén

Wendy Van Wanten was dinsdag te gast in 'Het Huis' op Eén. Kijkers vroegen zich allemaal hetzelfde af: zou ze eindelijk zeggen wie de vader van haar zoon Clément is?

Wendy Van Wanten houdt haar lippen al twintig jaar stijf op elkaar wat betreft de identiteit van de de vader van Clément. Dat deed ze ook in 'Het Huis'. Al wil zoon Clément, die op bezoek kwam, toch iets van het hart.

"Ik denk dat het niet het antwoord zal zijn dat je verwacht", klonk het veelbetekenend. "Ik vind het wel zeer sprookjesachtig dat iedereen dat denkt. Maar sprookjes zijn ook maar sprookjes, als je begrijpt wat ik bedoel", verwijst de jongeman naar het gerucht over prins Laurent.

Het gerucht over Laurent is nu de wereld uit. Clément wordt niet toegevoegd aan de troonopvolging. "Zie je mij daar al staan? Ik dacht het niet, hè." Wie het dan wel is, houden Wendy en haar zoon wel nog steeds in het midden.

Voor Clément is het wel duidelijk: hij heeft een papa en dat is Frans. Hij heeft Clément altijd beschermd en doet dat nog steeds. Bij hem heeft de zoon van Wendy een echt vadergevoel.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.