Christopher Timmerman moet moeilijke boodschap brengen aan Stephanie Planckaert
COS
Christopher Timmerman moet moeilijke boodschap brengen aan Stephanie Planckaert
Foto: Eén

Stephanie Planckaert en Christopher Timmerman leerden elkaar als jonge tieners kennen. Ze zaten op dezelfde middelbare school in de Ardennen, maar waren elkaar nog nooit tegen het lijf gelopen.

De broertjes van Stephanie Planckaert en Christopher Timmerman voetbalden in dezelfde ploeg. Beide gezinnen waren toevallig precies in hetzelfde jaar en zelfs in dezelfde maand naar de Ardennen verhuisd. Op het eetfestijn van de voetbal ontmoetten ze elkaar. Voor Stephanie was het liefde op het eerste gezicht.

Alleen was er natuurlijk op die leeftijd wel een groot leeftijdsverschil. "Christopher was zestien en ik dertien. Hij durfde al wat meer, had ook al wat liefjes gehad. Hij was niet bang om wat te flirten en voor mij was dat allemaal nieuw", herinnert Stephanie zich in 'Speeltijd' bij radiozender Joe.

Van een relatie was niet meteen sprake. Ze werden eerst goede vrienden. Haar gevoelens durfde Stephanie niet meteen opbiechten. "En op een bepaald moment zei hij: 'Ik vind je echt heel mooi en ik heb eigenlijk wel gevoelens voor je, maar ik vind je op dit moment eigenlijk te jong om iets met jou te starten.'"

"En dan heb ik tegen hem gezegd dat ik eigenlijk al de hele tijd gevoelens voor hem had en dat ik niet wist of ik klaar was voor een relatie, maar 'ik voel dit'. Zo is dat dan nog een tijdje doorgegaan en dan is er een eerste kus geweest", aldus Stephanie.

Meer nieuws

Meer nieuws

.