Château Planckaert 'Château Planckaert'-kijkers hebben allemaal dezelfde opvallende boodschap voor Iluna Timmerman
COS
'Château Planckaert'-kijkers hebben allemaal dezelfde opvallende boodschap voor Iluna Timmerman
Foto: Eén

In 'Château Planckaert' werkten de Planckaerts zondag verder aan de voorbereidingen voor de glamping-weekends. Er was natuurlijk ook tijd voor ontspanning.

Iluna Timmerman vindt ontspanning in muziek. Dat zagen we zondag in 'Château Planckaert'. De dochter van Stephanie Planckaert zong het nummer 'No Time To Die' van Billie Eilish. Haar cover heeft op sociale media veel reacties uitgelokt bij de kijkers.

"Echt mooi gezongen, ze heeft talent", klinkt het. "Prachtig gezongen! Zo puur, zo echt en oprecht. Kippenvel", laat nog een kijker weten. "Wow, was gewoon fantastisch gezongen", lezen we nog. "Zij moet verdergaan met haar zangtalent", vindt een fan.

"Prachtig gezongen! Ik zou proberen om zangles te volgen en dan hop naar 'The Voice'", lezen we. Daar zijn veel mensen het mee eens. "Ze kan mooi zingen , ze zou sowieso mee kunnen doenn aan 'The Voice van Vlaanderen'." 

"Er zit iets in. Ik zou het ook proberen in het Frans, genre Axelle Red en France Gall, en dan meedoen aan 'The Voice'. De stem en uitstraling heb je en ook je naam zal zeker deuren openen. Succes!", klinkt het nog.

Zien we Iluna binnenkort in 'The Voice van Vlaanderen' of zou ze dan toch eerder opteren voor het Waalse 'The Voice Belgique' of de Franse variant? Met haar talent zou ze het in ieder geval geweldig doen!

Meer nieuws

Meer nieuws

.