Bob uit 'Down The Road' raakt kijkers meteen met uitspraak: "Tranen rollen over m'n wangen"
COS
Bob uit 'Down The Road' raakt kijkers meteen met uitspraak: "Tranen rollen over m'n wangen"
Foto: VRT

Op Eén is maandag het vijfde seizoen van 'Down The Road' gestart. Dieter Coppens en Saar Pelgrims zijn met hun zes reisgenoten naar Thailand vertrokken.

Dat het weer een ontroerend mooi programma wordt, merken de 'Down The Road'-kijkers al vanaf het eerste moment. "Aflevering 1 en ik heb al tranen met tuiten geweend. Stuk voor stuk mooie en oprechte mensen", lezen we op Facebook.

"Als je hun wijsheid, puurheid en respect voor anderen ziet, dan zijn wij diegenen met een beperking. Zo mooi en liefdevol zij met anderen omgaan, velen kunnen daar nog iets van leren", klinkt het nog. "Wat een voorbeeld voor onze samenleving."

Bob raakt meteen een gevoelige snaar bij de kijkers van 'Down The Road' wanneer hij het over zijn ouders heeft en hoe dankbaar hij hen is. "Ze hebben mij heel goed verzorgd toen ik klein was en ze hebben mij niet afgestaan omdat ik een beperking heb."

"Zo ontroerend mooi. Blèten hier", zegt een kijker. "Tranen rollen over m'n wangen. Wat een kanjer is deze jongen, wauw." En: "Puurder kan het niet. Zo mooi." Ook door zijn humor heeft Bob meteen veel fans. "Eén aflevering en ben nu al fan van Bob", laat iemand weten.

Meer nieuws

Meer nieuws

.