Bob uit 'Down The Road' doet verdrietige vaststelling over zijn relatie: "Moeilijk voor mij"
COS
Bob uit 'Down The Road' doet verdrietige vaststelling over zijn relatie: "Moeilijk voor mij"
Foto: VRT

Bob zien we momenteel elke maandagavond in 'Down The Road' op Eén. Tijdens de opnames was romantische gevoelens krijgen niet aan hem besteed.

Bob vertelde in 'Down The Road' over zijn vriendinnetje in België. Ze leerden elkaar kennen op school. Maar toen Bob, die een paar jaar ouder is, eerder van school ging, zagen ze elkaar een stuk minder. Het kwam recent tot een breuk.

"We waren vijf of zes jaar samen", vertelt Bob in '22 Minuten Stomme Vragen' van MNM. "Mijn liefje was Ine. Met de afstandsrelatie was dat een beetje moeilijk voor mij. Ik heb nagedacht over wat ik zou doen."

"Ik wil graag [onafhankelijk] van m'n ouders zijn, ik wil graag leuke momenten hebben met vrienden", vertelt Bob. De 'Down The Road'-ster voelde dat het niet meer lukte als koppel en hakte zelf de knoop door.

"Ik heb het zelf uitgemaakt op de avond van mijn verjaardag. Ik was aan het werken in de koffiebar. Ze was daar. Ze was zelfs opgelucht dat we uit elkaar zijn. Maar we blijven nog altijd vrienden en we gaan nog wel leuke dingen doen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.