Interview Bert Cosemans in ‘awkward’ situatie in ‘Lisa’: “Dat zorgde voor veel hilariteit bij de collega’s”
WVDS

Bert Cosemans (56) is bekend als acteur uit Lili en Marleen, Familie en nu ook als Eric uit de telenovelle ‘Lisa’. Zijn tegenspeelster is niemand minder dan zijn eigen vrouw Marijke Hofkens.

In september begon het vierde seizoen van ‘Lisa’. Daarin speelt Bert Cosemans (56) Eric, de vader van Arthur en Lisa maar ook de geliefde van Greet, gespeeld door zijn vrouw Marijke Hofkens. 

“Het blijft een beetje raar”, geeft Bert eerlijk toe aan Showbizz24 als het gaat over samen spelen met je vrouw in eenzelfde programma. “Ik herinner mij nog heel goed de opnames van de trouw van Jonas en Lisa. En toen moesten wij ook kussen op de set, dat zorgde ook voor heel wat hilariteit bij de collega’s.”

“Ook voor onze kinderen was het ‘A bit awkward’.” Maar samen spelen heeft ook zo z’n voordelen. “We hielpen elkaar ‘s avonds in de zetel, dan lazen we elkaars tegen teksten voor”, legt de acteur uit. 

Eric begon in de reeks ergens anders samen met Greet een nieuw leven. Of hij nog te zien zal zijn in het nieuwe seizoen van ‘Lisa’, ontdek je in de video hieronder.

Bert Cosemans is in oktober te zien in ‘Het Spook van de Operette’. Een komisch stuk onder regie van Manu Jacobs met in de hoofdrollen Luc Caals, Dirk Van Vooren, Celien Hermans en Hugo Sigal. Tickets zijn HIER beschikbaar. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.