Bart Peeters erg aangeslagen door plots overlijden: "Veel te jong"
COS

Op 4 februari was het Wereldkankerdag. Het startschot voor de nieuwe editie van de Lichtpuntjes-campagne van 'Kom op tegen Kanker' werd toen gegeven. Eén zet haar schouders mee onder de actie.

In 'Lichtpuntjes tegen Kanker' trekt Siska Schoeters van maandag 20 februari tot vrijdag 24 februari met haar mobiele studio door Vlaanderen om iedereen aan te moedigen de actie te steunen, met als orgelpunt het aansteken van het grootste lichtpunt, live op Eén op vrijdag 24 februari.

Deelnemen aan de Lichtpuntjes-actie is simpel: tot en met 24 februari kan je een lampion kopen en opdragen aan iemand die wordt gemist of steun kan gebruiken, via lichtpuntjestegenkanker.be. Alle lampionnen worden toegevoegd aan het grootste lichtpunt dat op vrijdag 24 februari aangestoken wordt.

Ook Bart Peeters doet mee met de actie. "Mijn Lichtpuntje schijnt voor Stefan (Aerts, oprichter van Childhome, red.) die deze week op veel te jonge leeftijd overleed aan kanker. Hij laat zijn vrouw Nathalie, zijn kinderen Nicolas, Charlotte en Magalie en acht kleinkinderen na", aldus Bart.

https://www.instagram.com/p/Co2pBqDL1ml/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.