Bart Peeters is er niet goed van: “Heel confronterend wat er gebeurde bij hen tijdens corona"
PMN
Bart Peeters is er niet goed van: “Heel confronterend wat er gebeurde bij hen tijdens corona"
Foto: Photonews

Bart Peeters en Nora Gharib wisten zaterdagavond heel wat harten in Vlaanderen te veroveren met de kerstspecial van ‘Merci voor de Muziek’. Een hartverwarmend programma in harde tijden.

“Voorbij zaterdag is Rosie op zeventienjarige leeftijd ingeslapen. Vijf jaar geleden ging ik op de foto met deze lieve senior (rechts op de foto). Ze had heel haar leven als kweekteefje in een broodfokkerij gediend en pas toen ze op haar twaalf jaar afgedankt werd, kon ze op zoek naar een warme thuis. Die vond ze gelukkig bij Kim!”, schrijft An Lemmens op de sociale media.

“Dankjewel Kim, om voor een seniorhondje te kiezen, ééntje met een rugzakje, ééntje dat niet wist wat het was te genieten van het leven tot ze bij jou terechtkwam. Als je voor een seniorhondje kiest, weet je dat het afscheid waarschijnlijk vroeger komt dan je zelf zou willen. Maar jullie hebben 5 kostbare jaren samen gehad. Met zekerheid de vij mooiste jaren uit Rosie’s leven!”

An sluit haar bericht af met pakkende woorden. “Mensen als jij, Kim, maken deze wereld een pak mooier, en geven de vele mensen die zich inzetten voor dierenrechten en -welzijn weer vleugels! Rust zacht, lieve Rosie.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.