Bart Peeters en Gloria Monserez doen belangrijke aankondiging over 'De droomfabriek'
LHX
Bart Peeters en Gloria Monserez doen belangrijke aankondiging over 'De droomfabriek'
Foto: VRT1

Dit voorjaar konden de fans van 'De droomfabriek' hun hart ophalen: zo'n 25 jaar na de eerste seizoenen werd er een nieuwe versie uitgezonden op VRT 1. Die werd gepresenteerd door Bart Peeters en Gloria Monserez.

In het nieuwe 'De droomfabriek' lieten Bart Peeters en Gloria Monserez opnieuw talloze dromen in vervulling gaan. Het resultaat was een hartverwarmend programma met weliswaar hier en daar de nodige technische strubbelingen.

Veel mensen keken er met veel plezier naar, en kort na de laatste aflevering maakte de VRT dan ook bekend dat er volgend jaar een nieuw seizoen wordt gemaakt. De voorbereidingen daarvoor zijn al begonnen, zo blijkt.

In een filmpje op sociale media zien we Bart en Gloria samen op een achtbaan zitten. "Het eerste seizoen van 'De droomfabriek is toch echt voorbijgevlogen", zegt de presentatrice. "Hoeveel zotte dromen hebben wij waargemaakt? Wat denk je, gaan we nog eens?"

Ze doen een warme oproep aan alle kijkers. "Als jullie nog originele dromen hebben, laat maar weten. Stuur ze gewoon op via VRT MAX of stuur jullie brief gewoon op de post", luidt die. "Laat maar komen!"

    Dit bericht op Instagram bekijken           

Een bericht gedeeld door VRT 1 (@vrt1be)

Meer nieuws

Meer nieuws

.