Baas van Thuis verklapt al nieuwe dramatische wending: “Zal de komende dagen gebeuren”

door: PMN
Afbeelding bron: Facebook Eén

Het zijn heftige tijden in Thuis. Moord, verkrachting, ontvoering. De fans van Thuis worden op hun wenken bediend.

Dat het nu zoveel in één keer is heeft te maken met corona. “De verhalen die moesten dienen voor de week van de seizoensfinale in juni, komen nu pas op het scherm", legt producer Hans Roggen uit in Het Laatste Nieuws.

Jasper is het eerste slachtoffer van Jacques. De boksleraar kwam te weten dat Jacques de verkrachter was van de bewusteloze Tilly. Het resultaat was dat Jacques hem met een metalen staaf doodde.

“De verhaallijnen die nu aan bod komen, de fans helemaal in de ban houden", gaat Hans Roggen verder. "Er verschijnen veel meer commentaren en speculaties. Geen toeval, want we hebben qua suspense een tandje bijgestoken. De verhalen die nu worden uitgezonden, waren eigenlijk bedoeld om half juni in de finaleweken uit te zenden.” 

"Nog minstens één dode"

“Maar door de lockdown kwam de zomerstop er vroeger. Hier en daar hebben we wel wat aangepast. Zo hebben we geen dubbelaflevering meer, maar hebben we de verhalen wat meer gespreid in de tijd. Daardoor kunnen we de kijker wekenlang op het puntje van zijn stoel doen zitten. En op sociale media merken we dat het werkt."

“De komende dagen volgt er sowieso nog minstens één dode. Maar misschien ook wel twee. Want Jasper is ondertussen wel vermoord, maar zijn lijk is nog niet gevonden. Het is ook lang nog niet zeker of hij in één van de rode tentjes zal belanden."

Tags thuis