Alle volgers van Junior Planckaert hebben dezelfde mening over vakantiefoto’s die hij deelt
PMN
Alle volgers van Junior Planckaert hebben dezelfde mening over vakantiefoto’s die hij deelt
Foto: Instagram @juniorplanckaert

Junior Planckaert en zijn vriendin Pauline De Vos hebben een heerlijke vakantie achter de rug. Hij deelde er enkele foto’s van. Junior’s fans hebben daar allemaal dezelfde mening over.

Junior Planckaert vertoefde de voorbije dagen op vakantie. Hij was samen met zijn vriendin Pauline De Vos naar het buitenland vertrokken. Ze genoten van enkele heerlijke, zonnige dagen in het Spaanse Malaga.

“We hadden nood aan zon, zee en vooral veel rust”, schrijft Pauline op haar Instagram. Ze vonden het allemaal in Malaga. “We hadden het ons niet beter kunnen voorstellen.”

Uit de foto’s die ze deelden blijkt ook dat ze genoten hebben. We zien bijvoorbeeld Junior in de zon zitten met een drankje. Het smaakt hem wel.

Genieten

Junior laat weten dat hij er gelukkig is. “Ken je dit gevoel dat je vol goesting zit te wachten op uw eten en drank, en je dan de ober met volle plateau ziet afkomen naar uw tafel”, schrijft hij bij de foto’s.

Er komt heel veel reactie op de foto van Junior. Zijn volgers zeggen allemaal hetzelfde. “Het zijn mooie foto’s. Geniet er volop van!”

Meer nieuws

Meer nieuws

.