Alle kijkers willen hetzelfde kwijt aan Wim Lybaert na einde van 'Een jaar op zee'

door: COS
Wim Lybaert
Afbeelding bron: VRT

De afgelopen weken vertoefde Wim Lybaert niet meer op zijn Columbus, maar op een vissersboot. Elke maandag was hij te zien in 'Een jaar op zee' op VRT 1.

'Een jaar op zee' was deze week al toe aan de laatste aflevering. Op sociale media stromen de lovende reacties over het programma van Wim Lybaert binnen. "Was zo'n mooie tv, eindelijk nog eens puur, echt en oprecht. Diep respect voor de vissers en voor Wim, mooie mens die je bent", lezen we.

"Wim, je hebt dat schitterend gedaan, een geboren visser. Proficiat", laat nog iemand weten. "Prachtige serie! Respect voor alle hardwerkende vissers, hun families en voor jou, Wim! Elke keer dat er een visje op mijn bord komt, zal ik dankbaar zijn en zal ik terugdenken aan de mooie uitzendingen."

"Het was weer een geweldige serie. We hebben genoten van het vissersleven. Respect voor Wim en de vissers. Meer van zulke programma's!", klinkt het verder. "Prachtige uitzendingen. Respect voor alle vissers. Wim Lybaert, wat doe jij dat goed. Nu op zee, vroeger met de bus. Geniaal."

"Zo van genoten. Deze mensen zijn echt, helemaal zoals ze zijn... heerlijk! Duidelijk dat Wim zich helemaal thuis voelde. Top programma!" En: "Gelachen, ontroerd geweest en ontzettend veel respect voor onze vissers en hun families. Heel mooi in beeld gebracht ook. Een pareltje!"