Adriaan Van den Hoof biedt excuses aan na beschuldigingen grensoverschrijdend gedrag en dreigt met klacht tegen ex
COS
Adriaan Van den Hoof biedt excuses aan na beschuldigingen grensoverschrijdend gedrag en dreigt met klacht tegen ex
Foto: VRT

Adriaan Van den Hoof is door vijf vrouwen beschuldigd van fysiek geweld en belaging. De presentator en komiek reageert vandaag voor het eerst uitgebreid op de beschuldigingen.

De krant De Morgen heeft een verklaring van Adriaan Van den Hoof in handen gekregen. Daarin zegt hij onder meer dat de beschuldigingen "hem en zijn naaste omgeving ontwricht hebben en pijn hebben gedaan".

Hij geeft toe geen rolmodel te zijn op vlak van relaties en dat hij vaak ontrouw geweest is. Vrouwen die hem benaderen, dat is naar eigen zeggen zijn "zwakte".

Hij benadrukt dat hij niemand bewust wou kwetsen. "Ik wens mijn excuses aan te bieden aan de vrouwen, aan mijn familie en naasten, en ook aan de vrienden die ik door mijn gedrag gekwetst heb", zegt hij.

Adriaan zegt ook te overwegen om gerechtelijke stappen te ondernemen tegen Dag Allemaal en de vrouw die in het blad anoniem getuigd heeft over het fysieke geweld waarvan ze slachtoffer was.

Adriaan benadrukt in zijn verklaring dat er nooit sprake was van fysiek geweld. "De betichtingen ten aanzien van mij over fysiek geweld zijn vals. Dat ligt niet in mijn aard", citeert De Morgen de presentator.

Meer nieuws

Meer nieuws

.