Zangeres Do jaren na samenwerking over Marco Borsato: "Hij is heel handtastelijk"
COS
Zangeres Do jaren na samenwerking over Marco Borsato: "Hij is heel handtastelijk"
Foto: Eén

Marco Borsato kwam de afgelopen maanden in opspraak. Eerst was er een aangifte voor grensoverschrijdend gedrag van een minderjarige, later kwam hij ook ter sprake in de 'BOOS'-aflevering 'This is the Voice'.

Verschillende BN'ers lieten zich al uit over het grensoverschrijdend gedrag van onder anderen Jeroen Rietbergen, Ali B en Marco Borsato. Onlangs deed zangeres Esmée Denters een verhaal uit de doeken over Marco Borsato. Tijdens een optreden kneep de zanger uit het niets in haar bil. 

Zangeres Do scoorde in 2004 de nummer 1-hit 'Voorbij' met Marco. "Hij wordt beschuldigd van het aanranden van jonge kinderen. Als dat waar is, is dat echt verschrikkelijk", zegt Do aan NRC. Vervolgens laat ze een stilte vallen. "Ik vind het moeilijk om daar uitspraken over te doen."

"Los van de beschuldigingen zou je kunnen zeggen dat Marco heel handtastelijk is", zegt de zangeres. "En als ik intensief met hem had samengewerkt had ik tegen hem gezegd: dat moet je niet doen, want niet iedereen vindt het fijn en je geeft er een verkeerd signaal mee af. Maar zo close werkte ik of mijn man nooit met Marco samen."

https://www.instagram.com/p/CTK-UdQijAk/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.