Zac Efron stelt fans enorm teleur: “Ik ben er helemaal kapot van”

door: COS
Zac Efron
Afbeelding bron: Instagram @zacefron

Vele single dames moeten hun droom opbergen, want Zac Efron heeft een vriendin. Fans sprongen een gat in de lucht toen ze zagen dat hij samen was met ‘Vanessa’.

Iedereen dacht dat het om zijn ex en ‘High School Musical’-collega Vanessa Hudgens ging. Vanessa Valladares is echter de gelukkige. “Kunnen Vanessa Hudgens and Zac Efron terug een koppel worden?”, klinkt het hoopvol. “Ik ben er helemaal kapot van.”

Vanessa en Zac zouden elkaar hebben leren kennen in juli. Vanessa werkte er in het Byron Bay General Store Café en het Light Years restaurant. Het koppel bevindt zich nog steeds in Australië.

Trouwplannen

Omwille van de huidige reisrestricties is het niet zeker wanneer het koppel elkaar zou kunnen terugzien, als Zac naar Amerika zou afreizen om zijn nieuwe film ‘Three Men and a Baby’ in te blikken.

Volgens bronnen zou het koppel daarom zelfs al over trouwen praten. “Ik denk echt dat Zac het punt bereikt heeft dat hij morgen al zou trouwen met Vanessa als ze ‘ja’ zou zeggen”, citeert Daily Mail New Idea Magazine.