Zac Efron stelt fans enorm teleur: “Ik ben er helemaal kapot van”
COS
Zac Efron stelt fans enorm teleur: “Ik ben er helemaal kapot van”
Foto: Instagram @zacefron

Vele single dames moeten hun droom opbergen, want Zac Efron heeft een vriendin. Fans sprongen een gat in de lucht toen ze zagen dat hij samen was met ‘Vanessa’.

Kürt Rogiers heeft in gesprek met Showbizzsite een straffe primeur gelost over het nieuwe seizoen van ‘Familie’. Hij doet daarover wel heel mysterieus. “Binnen de maand sterft een personage”, onthult Kürt. “Dat kan de poetsvrouw zijn, maar dat kan ook Lars De Wulf zijn. Ik denk dat men het niet gaat zien aankomen. Mijn jongste dochter is enorme fan van ‘Familie’, en ik denk dat zij daar een maand of vier, vijf niet goed van gaat zijn. ”

“Er is sowieso al één iemand dood. Marie overleeft haar duw van de cliff niét. De verloving van Veronique en Lars wordt zwaar in vraag gesteld, en dat in aflevering één al. Wij waren trots op de seizoensfinale, maar eigenlijk zijn we nog trotser op de eerste aflevering. Mensen, mis die eerste aflevering niet! Want alle vragen worden dan min of meer al beantwoord. Binnen de twee minuten gaat de kijker al enorm geshockeerd zijn.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.