Yvonne Coldeweijer verbloemt het niet: "Yolanthe Cabau trapt er helemaal in bij vriend Lentini"
COS
Yvonne Coldeweijer verbloemt het niet: "Yolanthe Cabau trapt er helemaal in bij vriend Lentini"
Foto: Instagram @yolanthecabau

Yolanthe Cabau lijkt de liefde opnieuw te hebben gevonden. In het Nederlandse Privé verschenen foto's van Yolanthe en Lentini Eersteling in Mexico.

Er doen heel wat pijnlijke geruchten de ronde over de nieuwe man in het leven van Yolanthe Cabau. Showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer krijgt verschillende berichten in haar inbox over het wansmakelijke en overspelige gedrag van Lentini Eersteling.

Zo had Lentini volgens een van Yvonnes spionnen een deal met een beveiliger van Club Rex in Hilversum. Hij mocht steeds via de nooduitgang naar binnen en buiten. Met vier dames zou hij die avond naar buiten gegaan zijn. Vol trots vertelde hij de spion dat hij bij alle vier had kunnen scoren.

"Vanuit heel betrouwbare bron heb ik vernomen dat hij tegenover Yolanthe doet alsof hij helemaal 180 graden veranderd is doordat hij Ayahuasca (hallucinogene drank die gebruikt wordt voor heling en spirituele doeleinden, red.) heeft gedaan. En dat hij 'het licht' heeft gezien", zegt de spion. "Yo trapt natuurlijk helemaal in die spiri-talk", besluit Yvonne.

Meer nieuws

Meer nieuws

.