Yvonne Coldeweijer heel zeker: "Leontine Borsato weet al sinds toen van het misbruik"
COS
Yvonne Coldeweijer heel zeker: "Leontine Borsato weet al sinds toen van het misbruik"
Foto: Instagram @borsato

Marco Borsato wordt beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag bij een minderjarige. Een jonge vrouw deed deze week aangifte tegen de zanger.

Marco Borsato kwam al met een reactie. Leontine Borsato niet en zij zal dat ook de komende twee maanden niet doen. Ze last bovendien een pauze in op sociale media.

Yvonne Coledweijer is ervan overtuigd te weten waarom Leontine dat beslist heeft. "Ik zal je even vertellen waar Leo heel erg bang voor is. Er is één vraag die zij niet wil dat wij gaan stellen, namelijk: 'Wist je hiervan?' En ik weet het antwoord op deze vraag", zegt Yvonne.

Volgens Yvonne wist Leontine van het vermeende misbruik. "In februari 2020 heeft de moeder van het slachtoffer contact gezocht met Leontine en heeft ze haar verteld over de situatie en over het misbruik", zegt Yvonne, die contact heeft met het slachtoffer en haar moeder.

"Leontine heeft hier kort op gereageerd en vervolgens nooit meer iets van zich laten weten. Ook niet aan het slachtoffer", aldus Yvonne Coldeweijer in haar nieuwste video op YouTube.

Meer nieuws

Meer nieuws

.