Yvonne Coldeweijer heeft pijnlijke boodschap voor Monique Westenberg: "Het is zo hard, maar zo waar!"
COS
Yvonne Coldeweijer heeft pijnlijke boodschap voor Monique Westenberg: "Het is zo hard, maar zo waar!"
Foto: Instagram @moniquenoell

Even leek het erop dat er een nieuwe verzoening tussen André Hazes en Monique Westenberg in de maak was. Die lijkt nu alweer van de baan.

Na zijn breuk met Anne Rose Zonneveld werd André Hazes weer vaker bij Monique Westenberg en hun zoontje Dré gespot. Hij zou ook dagelijks bij Monique blijven slapen zijn. Nu is André volgens Yvonne Coldeweijer weer bij moeder Rachel Hazes gaan wonen.

Monique lijkt hij niet meer te zien staan. Zeker niet wanneer hij tijdens het uitgaan ziet hoe aantrekkelijk hij dames van zijn leeftijd vindt. "Hij is erg snel onder de indruk en in één klap is hij Moon dan weer vergeten. Erg zuur", zegt Yvonne op Instagram Stories. De Nederlandse roddelkoningin heeft dan ook een duidelijke boodschap voor Monique.

"Dit gaat nu elke keer zo. Ik heb er al 16 video's over gemaakt. In the end kiest hij nooit voor je! Zelfs na het drama met Sarah koos hij nog voor een random andere meid in plaats van voor jou. Zelfs daarna heb je hem weer voor de zesde keer teruggenomen en nu is hij weer aan het afhaken", zegt Yvonne.

"Je bent voor hem zijn vertrouwde, veilige thuis en daarom ben je zijn 'verstandige keuze'. Maar eigenlijk, diep vanbinnen, wil hij je niet. Het is zo hard, maar zo waar; he's just not that into you", besluit Yvonne Coldeweijer.

Meer nieuws

Meer nieuws

.